• Megújult webáruházunk!
 • Gyorsabb keresés...
 • Átláthatóbb weboldal
0
  A termék oldalán található képek némely esetben illusztrációk, ezek a valóságban eltérhetnek.

  F1 22

  Digitális Steam
  Gyártó: Electronic Arts
  (0 értékelés)
  14 255 Ft
  • Aktiválási idő (Ennyi időn belül aktiválja be a szoftvert): 1 hónap
  Steam
  • Cikkszám: 1692250
  • Elérhető: Több mint 5 darab

  Leírás

  Lépj be a Formula 1® új korszakába az EA SPORTS™ F1® 22-ben, a 2022-es FIA Formula 1 World Championship™ hivatalos videojátékában. Foglaljon helyet egy új szezonban, amikor az újratervezett autók és a felülvizsgált szabályok újradefiniálják a versenynapot, tesztelje tudását az új Miami International Autodrome környékén, és ízelítőt kapjon az F1® Life csillogásából és csillogásából.

  Versenyezzen a Formula 1® 2022-es szezon lenyűgöző, új autóival mind a 20 versenyzőből és 10 csapatból álló autentikus felállással, és vegye át az irányítást a versenyélménye felett új magával ragadó vagy filmes versenysorozatokkal. Hozz létre egy csapatot, és vigye őket a rajtrács élére új mélységgel az elismert My Team karrier módban, versenyezzen fej-fej mellett osztott képernyős vagy többjátékos módban, vagy változtasson a tempón a sportág legnagyobb neveinek szuperautóinak átvételével. a pályára.
  Új szezon, új szabályok – Versenyezzen a Forma-1® autók új korszakában az F1® 22-ben.
  Versenynap, újradefiniálva – Vedd kezedbe a virtuális F1®-élményt a magával ragadó és filmszerű boxkiállásokkal, formációs körökkel és még sok mással.
  F1® Life – Kóstolja meg a Formula 1® csillogását és csillogását.

  A 2022-es FIA Forma-1-es világbajnokság hivatalos videojátéka ™:
  Új szezon, új szabályok – Foglaljon helyet egy új szezonban, és versenyezzen lenyűgözően különböző autókkal ikonikus pályákon, beleértve a vadonatúj Miami International Autodrome-ot.
  Race Day, Redefined – Vedd kezedbe a versenyélményt a magával ragadó és moziszerű formációs körökkel és biztonsági autós időszakokkal, interaktív boxkiállásokkal és vadonatúj sprintversenyekkel.
  Adaptív AI – Új mesterséges intelligencia rendszer kevésbé tapasztalt játékosok számára, hogy versenyben maradhasson minden versenyen.
  F1® Life – Nyisson ki és mutasson be szuperautókat, ruhákat, kiegészítőket és sok minden mást, hogy a világ lássa.
  Saját csapat – Válassza ki a kezdő költségkeretet, amikor az F1® csapatát az alapoktól kezdve létrehozza a kibővített részlegrendezvényekkel és a színek részletesebb testreszabásával.
  Karrier mód – Tesztelje vezetési tehetségét az F1® világában, és haladjon végig a rajtrácson az elismert 10 éves karrier módban.
  A Formula 2™, az F1® tökéletes edzőtere is megtalálható benne rövid, közepes vagy teljes szezonban, valamint 2021-es és 2022-es szezontartalommal*.
  Osztott képernyős versenyzés 2 játékos számára.
  VR – Szerezze meg a végsőkig magával ragadó F1®-élményt a virtuális valósággal való kompatibilitás révén PC-n, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül a pilótafülkéből érezze a verseny drámáját.

  Paraméterek

  Egyéb tulajdonságok
  Platform: Steam
  Típus: Játék
  Műfaj: Versenyzés Szimuláció
  Életkor: 3+
  Megjelenés dátuma: 2022-07-01

  Értékelések (0)

  Hasonló termékek

  Betöltés...